Erklæring om Annonselenker for Baby.no

På Baby.no streber vi etter å tilby verdifull og relevant informasjon for foreldre og vordende foreldre. For å kunne opprettholde høy kvalitet på innholdet vårt og fortsatt tilby våre tjenester gratis, bruker vi annonselenker i noen av våre artikler og på ulike deler av nettstedet.

Hva er annonselenker?

Annonselenker, også kjent som affiliate lenker, er spesiallenker som identifiserer at en bruker har blitt henvist til et produkt eller en tjeneste via Baby.no. Når du klikker på en annonselenke og foretar et kjøp eller registrerer deg for en tjeneste, kan Baby.no motta en provisjon fra den aktuelle forhandleren eller tjenesteleverandøren – uten ekstra kostnad for deg.

Vår forpliktelse

  • Tillit: Vi anbefaler kun produkter og tjenester vi selv tror kan være av verdi for våre lesere. Vår integritet og tilliten du som leser har til oss, er avgjørende.
  • Kvalitet: Vi gjør grundig research og vurdering før vi anbefaler produkter og tjenester.

Hvorfor bruker vi annonselenker?

Bruken av annonselenker hjelper oss med å dekke kostnader knyttet til drift av nettstedet og gjør det mulig for oss å investere i å skape enda bedre og mer innholdsrikt materiale for våre lesere.

Ditt valg

Bruken av annonselenker påvirker ikke prisen du betaler for et produkt eller en tjeneste. Du står fritt til å velge å ikke klikke på annonselenker. Vi setter stor pris på din støtte dersom du velger å benytte annonselenkene, da det bidrar til å støtte Baby.no og vår misjon om å tilby kvalitetsinnhold til foreldre og vordende foreldre.

Spørsmål

Hvis du har spørsmål om vår bruk av annonselenker eller andre aspekter ved vår drift, er du velkommen til å kontakte oss.

Takk for at du støtter Baby.no!