Ansvarsfraskrivelse vedrørende Helseinformasjon på Baby.no

Generelt

Innholdet som finnes på Baby.no, inkludert artikler, verktøy, råd, tips, og annen informasjon, er kun til informasjonsformål og er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. All bruk av informasjonen som tilbys på nettstedet, skjer på brukerens eget ansvar.

Ingen legerådgivning

Innholdet på Baby.no er ikke og skal ikke anses som medisinske råd eller en legekonsultasjon. Vi anbefaler sterkt at alle brukere søker råd fra kvalifisert helsepersonell med spørsmål de måtte ha angående en medisinsk tilstand, helsebekymringer eller behandlinger. Ikke utsett profesjonell medisinsk rådgivning eller vent med å søke det på grunn av noe du har lest på Baby.no.

Nøyaktighet og aktualitet

Selv om vi streber etter å tilby nøyaktig og oppdatert informasjon, kan helseanbefalinger endre seg raskt, og vi kan ikke garantere at all informasjon på nettstedet reflekterer de mest oppdaterte forskningsresultater eller medisinske retningslinjer. Baby.no tar ikke ansvar for nøyaktigheten, påliteligheten, aktualiteten eller fullstendigheten av innholdet.

Eksterne lenker

Baby.no kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Vi har ingen kontroll over og tar ingen ansvar for innholdet, personvernpolicyer eller praksis på tredjeparts nettsteder.

Ansvarsbegrensning

Ved å bruke Baby.no, erkjenner du og godtar at Baby.no, inkludert dens eiere, ansatte, bidragsytere og partnere, ikke er ansvarlige for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå direkte eller indirekte som følge av bruk av, eller tillit til, informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne ansvarsfraskrivelsen, vennligst kontakt oss via vårt kontaktskjema eller på:

E-post: hei@baby.no