illustrasjonsfoto sophie elise baby

Alt du trenger å vite om Sophie Elise og hennes kommende baby

Nyheten om at Norges bloggdronning, Sophie Elise, skal bli mamma sprakk rett før jul i år, og det skapte enorm spenning og nysgjerrighet blant hennes følgere. Mange hadde kanskje forventet at Sophie Elise ville holde mange detaljer rundt graviditeten privat, men til alles overraskelse har hun valgt å dele stadig flere glimt av denne spennende reisen med sine følgere. Tvert imot har hun åpnet opp om både gleder og utfordringer gjennom sosiale medier og nå nylig lansert sin egen podcast.

På Baby.no streber vi etter å være din pålitelige kilde til siste nytt innen alt som omhandler baby, og Sophie Elise er uten tvil en av de mest omtalte personene i denne sammenhengen. Derfor har vi viet spesiell oppmerksomhet til å samle inn relevant informasjon om Sophie Elises kommende tilskudd til familien, og vi vil fortsette å oppdatere våre lesere så snart nye detaljer blir tilgjengelige.

Graviditeten til Sophie Elise og hennes partner er et høyt diskutert emne, og vi er ivrige etter å dele det vi vet så langt. Fra kjønnet til barnet til spekulasjoner om navnvalg, vi er her for å gi deg de siste oppdateringene og bidra til å spre den spenningen som omgir dette kjente paret i deres nye rolle som kommende foreldre.

hvor skal sophie elise føde?

Sophie Elise har ikke gitt info om hvor eller hvordan hun skal føde. Hun har flyttet til Trondheim så det kan være at hun skal føde på St. Olavs i Trondheim. I det siste så har vi sett at flere kjendiser har valgt å føde hjemme med eksperter tilstede, det kan være at hun velger dette eller et annet mer privat alternativ.

Når har sophie elise termin?

Sophie Elise har termin i slutten av april 2024.

Hvem er pappaen til babyen til sophie elise?

Vegard Jørstad er faren til barnet til Sophie Elise. Vegard Jørstad er fra Harstad men bor nå i Trondheim sammen med Sophie Elise.

SKAL SOPHIE ELISE FÅ GUTT ELLER JENTE?

Sophie Elise sin baby er ifølge bloggkjendisen selv en gutt. Dette bekreftet hun selv 14.01.2024. Dette er likevel ikke helt 100%, ved ultralyd etter uke 14 så er det nærmere 90 % sikkerhet for at man klarer å finne riktig kjønn.

hva skal barnet til sophie elise hete?

Det er mange spekulasjoner på hva barnet til Sophie Elise kommer til å hete. Selv har hun ikke offentlig fortalt hva barnet skal hete men hun har gitt hint om at kan starte på H. Dette er fordi hun ved flere anledninger har hatt på seg et gullsmykke med bokstaven H. Hvis vi går ut ifra at det er en gutt så kan det være et av disse navene:

 1. Henrik
 2. Håkon
 3. Herman
 4. Harald
 5. Haakon
 6. Helge
 7. Hallvard
 8. Hjalmar
 9. Håvard
 10. Håvar
 11. Halvard
 12. Helmer
 13. Havard
 14. Hennig
 15. Hermod