Har Sophie Elise født?

Artikkelen blir oppdatert

Internett har kokt de siste 24 timene etter at Sophie Elise ikke har gitt lyd fra seg på noen av de sosiale kanalene. Det er helt stille og veldig mange lurer nå på om Sophie Elise har født eller ikke. Vi har tidligere skrevet at Sophie Elise har termin i slutten av april men har hun født nå.Vi i Baby.no har sett nærmere på saken og har konkludert med at det KAN være at fødselen er i gang, dette baserer vi på følgende info:

  1. Sophie Elise har ikke publisert noe på Instagram
  2. Sophie Elise har ikke publisert noe på Snapchat
  3. Sophie Elise har heller ikke publisert noe på Facebook

I tillegg så er det mystisk stille fra pressen og dette kan tyde på at Sophie Elise har fått «pressen» med på å vise respekt ovenfor hun og gi hun tid. For det er nemlig veldig uvanlig at det er så stille fra Sophie Elise.

Det er ikke sikkert hun har født

Det er heller ikke sikkert at Sophie Elise har født for dette kan være en smart strategi for å kunne få ro med den lille babyen som kommer. Ved å koble av fra sosiale medier så gjør man det ikke så «klart» at fødselen er i gang og man kan dermed få mer ro rundt det hele. Det som er sikkert er at det er ekstremt mange som lurer på om hun har født og det ser vi på statistikken inne på Baby.no.

Det kan være at vi får mer informasjon senere i dag eller det kan være at det blir stille i et par uker fremover.

Det kan være at vil bli stille en stund fremover

Det vi har sett tidligere fra influensene er at de ønsker gjerne privatliv men samtidig dele med sine følgere når de klare for det. Sophie Elise er garantert Norges fremste influenser med over 400 000 som ser på hennes Snapchat.