Populære norske guttenavn

0 Shares
Populære norske guttenavn nyfødt baby

William holder fortet som det mest populære norske guttenavnet, og er det TV-serien ‘Skam’ som har sørget for det, mon tro?

Har du fått en liten krabat i huset som skal ha seg et navn? Å finne navn til en guttebaby er enkelt for noen mens det kan være vanskelig for andre, for tross alt: navnet skal de bære med seg hele livet!

Navnevalget på babyer er aldri helt enkelt, selv om det for noen er opplagt, så derfor velger mange noe som er trygt og godt – og det er det absolutt ingenting galt i å gjøre! Her på siden finner du en oppdatert liste over de mest populære norske guttenavn og et betyr at den listen som ligger her var de mest populære navnene som ble valgt i året i forveien.

William har lenge vært et populært navn på gutter i Norge og navnet befester sin posisjon på toppen av listen også i år. Flere varianter av Nora har også klatret til topps og kanskje an grunnen til at William og Nora er så populære navn være TV-serien? Vanskelig å si naturligvis, men vi har en liten følelse på at det kanskje kan være slik.

Uansett: under finner du du listen over de 10 mest populære norske guttenavnene som ble gitt til norske guttebabyer i fjor.

De 10 mest populære norske guttenavn:

1. William

2. Oskar/Oscar

3. Lucas/Lukas

4.Mathias/Matias

5. Filip, Fillip, Philip

6. Oliver

7. Jakob/Jacob

8. Emil

9. Noah/Noa

10. Aksel/Axel

0 Shares