Kelly Osbourne avslører krangel med kjæresten om sønnens etternavn

Kelly Osbourne forteller at en av de største kranglene hun hadde med barnefaren dreide seg om barnets etternavn. Og det virker som om det var en kamp hun til slutt ga etter for.

Datteren til de berømte Ozzy og Sharon Osbourne, åpnet opp om den store diskusjonen med sin mann, Sid Wilson, på «The Osbournes Podcast» der hun fortalte foreldrene sine at partneren ikke ønsket at deres sønn Sidney skulle ha begge deres etternavn da han ble født i 2022.

Kelly sier at hun og Sid, som hun har vært sammen med siden tidlig i 2022, ikke klarte å bli enige om å gi sønnen to etternavn, og til slutt ser det ut til at Kelly ga etter… fordi hun sier at Sidney ikke er en Osbourne i navn.

Osbourne sa at hun og Sid går videre, men at hun også kanskje aldri helt vil kunne tilgi Wilson for tilsynelatende å tvinge denne avgjørelsen på henne. Så ja, harde følelser ligger i luften.

Det er likevel lys i enden av navnetunnelen. Osbourne sa at hun og Wilson har snakket mye — og deltatt i parterapi — og hun sier at han nå begynner å se hennes side av saken også.

Kelly la til at paret planlegger å endre sønnens navn for å inkludere begge deres etternavn – et smart trekk ifølge foreldrene hennes som påpekte hvor gunstig Osbourne-navnet vil være for barnets fremtid.

Tross alt… mange mennesker i Hollywood bruker sine berømte familieforbindelser til å skaffe seg godt betalte jobber — inkludert Kelly, som nylig sa at hun var stolt av å bære «nepo baby»-merkelappen.

Kelly fortalte Rolling Stone i januar at hun var stolt av foreldrenes prestasjoner, og at hun ikke hadde problemer med å bli assosiert med dem — selv om hun la til at hun ikke mener muligheter bør falle i fanget på henne på grunn av hennes familiebånd.

Vel, det virker som Kelly besvarer det gamle spørsmålet «Hvor mye ligger i navnet?» — og hun er overbevist om at det er ganske så betydningsfullt, spesielt når du kommer fra Osbourne-familien.