Foto: Blekinge Läns Tidning Tatoverings-tabbe gav navneendring
mai 22, 2018 7563 Views

Tatoverings-tabbe gav navneendring

Endret navnet på barnet

0 Shares

Det er vel ikke akkurat noen nyhet at dypt forelskede par tatoverer navnene til hverandre på huden sin, for deretter å få en evig påminner om hverandre etter at forholdet har tatt slutt.

Selv om Johnny Depp klarte å endre sin ‘Winona Forever’-tatovering til ‘Wino Forever’, så kan det være greit å sende en vennlig tanke til den svenske mammaen som valgte å endre navnet til sønnen sin som en følge av en tatoveringstabbe!

Fra Kevin til Kelvin

Etter å ha vært i tatoveringssjappa for å skaffe seg en tatovering til minne om sine to barn, fikk den svenske mammaen Johanna Giselhäll Sandström sjokk da hun oppdaget at tatovøren hadde stavet navnet til sønnen hennes feil. I stedet for Kevin fikk hun navnet ‘Kelvin’ tatovert på huden ved siden av datterens navn (Nova) som var riktig stavet.

Det var dog ikke før hun var på vei hjem at hun oppdaget den veldig permanente feilen.

‘Stavingen så ikke feil ut for meg’, sa Sandström til bladet Newsbeat. ‘Teksten er opp-ned for meg, slik at den er i riktig retning når jeg står. Da vi satt i bilen på tur hjem skulle søskenbarnet mitt ta et bilde av den. Det var da jeg så hva som sto der. Det sto Kelvin i stedet for Kevin. Jeg trodde ikke det var sant. Søskenbarnet mitt lo og vi spekulerte i om dette var en spøk.’

Sandstrøm fortalte til den lokale avisen Blekinge Läns Tidning at ‘hjertet stoppet’ og at hun ‘nesten besvimte’ da hun forsto at det slett ikke dreide seg om noen spøk.

‘Jeg sa at jeg ville ha navnene til barna mine tatovert på huden og jeg gav tatovøren navnene deres’, forklarte hun’. ‘Kunstneren tegnet et design og stilte ingen spørsmål om stavingen, så jeg tenkte rett og sett ikke mer over det.’

Da den 30 år gamle kvinnen returnerte til tatoveringsbutikken fikk hun beskjed om at hun måtte gjennomgå en rekke behandlinger med laser for å få fjernet tatoveringen, og at denne prosessen kunne ta opptil et år.

I stedet for kom Sandström og mannen opp med en løsning som var både billigere og utvilsomt mindre smertefull.

‘Etter å ha tenkt oss litt om så bestemte vi oss for å bytte navn til Kelvin.’

Hun sier at de liker det nye og unike navnet bedre og at de ikke kommer til å bytte det tilbake igjen. Det sies dog ingenting om hva lille Kelvin mener om sitt nye navn.

Selv om du kanskje skulle tro at mammaen ville ligge unna tatoveringer for resten av livet, så tar du feil: Sandström planlegger allerede å påføre seg mer blekk for å feire fødselen av sin nyfødte datter, Freya. Denne gangen skal hun imidlertid ta forholdsregler for å sikre deg at Freya ikke blir til Freda!

‘Jeg kommer til å skrive det ned på papir og sjekke det 10.000 ganger’, sier hun.

Kilde: People.com

0 Shares
Forrige Far berget baby med hjelp av hjerte-lunge-redning
Next Babyer foretrekker å snakke med andre babyer

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Design det perfekte babyrommet: Tips og inspirasjon

Når det kommer til å designe det perfekte babyrommet, er det mange elementer å ta hensyn til. Fra tema og fargevalg til funksjonalitet og personlige preferanser, er det viktig å

Nyheter

Derfor er det viktig å hvile etter fødselen!

Her kan du lese et oversatt Facebook-innlegg og se et meget talende bilde som forteller hvorfor det er utrolig viktig med hvile etter en fødsel!

Nyheter

Hvordan få baby til å sove – prøv hvit lyd!

Hvit lyd kan hjelpe din baby med å få sove, samt å oppleve bedre nattesøvn. Les mer om fenomenet her!